top of page
Ajánlók jövedelme

Mit kell tennem? Mennyit tudok keresni? Ez a 2 legcélravezetőbb kérdés, amit érdemes feltennünk. Lehetne könyveket megtölteni okos gondolatokkal, de a mestert a gyakorlat teszi. Fussunk át a lentieken, hogy a 2 legfontosabb kérdésre megkapjuk a választ, minden más kérdést pedig tegyünk fel akkor, ha megkezdjük az ajánlásokat és felmerül. Örülni fogunk kérdéseinek!  

Mit kell tennem?

Építsünk vásárlói kört. Lesznek, akik rendszeresen rendelnek, többnyire valamelyik csomagot, közvetlenül a cégtől. És lesznek, akik esetenként 1-2 terméket, általában tőlünk. Nekünk mindkettő kedvező. Ugyanis előbbiek jutaléka adja a jövedelmünket, utóbbiak révén tudjuk a jutalékunkat készpénzre váltani.

Nincsenek varázsmondatok! A kommunikáció akkor hiteles, ha az természetes, azaz az adott helyzethez igazodik. Egy rövid útmutatót azonban adhatunk, amire a kommunikációnkat építhetjük:

 • Kisebb vásárlók: egy doboz Immun Green megelőzés esetén családi kiszerelés. Egy "vitamin svédasztal", ha hiányzik valami mellette, akkor azt fejben érdemes kiegészíteni. Ebben is segítünk!
   

 • Jó szervezők: ketten összeállva, havonta 2db Immun Green vásárlása esetén az ár kedvezőbb + grátisz választható havonta és egy további a forgalom alapján (190 Euro)!
   

 • Ajánlásra nyitottak: saját csomagját 2 ismerősének ajánlva, 50% kedvezmény, akár minden vásárlásra! Több vásárló esetén több kedvezmény, akár sokkal több, grátisz termékek felső korlátok nélküli lehetősége.
   

Egy tipp: a rendszeresség előnye, hogy szokásokat alakít ki, amelyek éveken keresztül megmaradhatnak. Bármi is legyen a stratégiánk, törekedjünk rendszeresség kialakítására. A grátisz termékek ebben segítenek (2 termék + a forgalom alapján). 

classic.png
classic.png

+

Ever_GD_NB_2
Havonta 2db Immun

Minden rendelés mellé grátisz választható és minden 3. hónapban +1db Ever Gold

classic.png
classic.png
classic.png

+

Ever_GD_NB_2
Havonta 3db Immun

Minden rendelés mellé grátisz választható és minden 2. hónapban +1db Ever Gol

FONTOS: érdemes megtanulni jól felépíteni a grátisz termékeket. Mert minél vonzóbb a grátisz termék, annál vonzóbb az ajánlat! Pl. az Ever termékek segítenek a sejtjeink megújításában, ezáltal enyhítik az öregedési tüneteket.

Mennyit tudok keresni?

Eleinte mindenki Ajánló. Az ajánlás egyszerű: megadom a weboldalt (www.alga.eu) és a kuponomat (GS......). Elküldhetem a vásárlást segítő videót is, amely a kupon beváltásában segíti a vásárlót. Több visszatérő vásárló esetén magasabb a jutalékunk. Kezdetben a jutalékunk: 
 

 • közvetlen ügyfeleim után: 25% jutalék

Partner akkortól leszek, ha legalább 3 Vásárlót felépítünk, akik rendszeresen rendelnek. Nem családtagok, nem szomszédok, azaz ezzel foglalkozni kell. A cég pedig értékeli erőfeszítésünket:
 

 • közvetlen ügyfeleim után: 40% jutalék

 • vásárlóim ügyfelei után: 20% jutalék  (megtanítom a vásárlóimat a termékek ajánlására - mindketten jól járunk)


Segítsünk másokon, és a cég elismeri! Nemcsak abban vagyunk érdekeltek, hogy saját vásárlói kört építsünk, hanem abban is, hogy ugyanerre megtanítsunk másokat is. Minél több embert segítünk kedvezményhez, annál több a mi kedvezményünk is.

1. lépés
Tájékozódom
 • megismerem a termékeket és a weboldal használatát.
   

 • elmélyítem az ismereteimet, mert a tudás magabiztosságot ad!
   

 • megismerem az ajánlói rendszer működését (ajánlókód küldése).

Én
2. lépés
Vásárlói kört építek
 • ajánlom az előnyöket! Az általam csatlakozók után a jutalékom 25% 
   

 • a jutalékom legalább 3 rendszeres vásárló esetén  40%-ra nő!

Én
25%
25%
3. lépés
Segítem az Ajánlóimat
 • a tudásom átadom az ajánlásra nyitott vásárlóimnak. Ajánlóim vásárlói után a jutalékom 20%

Én
40%
40%
40%
20%
20%
20%
20%

FONTOS:

 • az Ajánlói programunk 2 szinten fizeti ki azt a visszaosztást a bruttó forgalom után, amit az MLM rendszerek nettóban, és pontok alapján fizetnek ki, sok szintre elosztva, a szintek könnyű elérésének hamis látszatát keltve.
   

 • a kedvezményben vagy termékben fizetett jutalék nem igényel vállalkozói jogviszonyt, eleinte biztosan nem. A jó értékesítők esetében, ahol már magas jövedelmek keletkeznek, továbbértékesítéskor a számlaképesség megléte ajánlott.

Tippek és ajánlások

A legjobb kombináció: grátisz termék a rendszerességért & jutalék az ügyfelek vásárlása után.

Választok egy csomagot amit másnak is ajánlok
classic.png
classic.png

+

Ever_GD_NB_2

Grátisz Ever Gold legalább 190 Euro értékben rendelve, egyszerre vagy 90 napon belül összesítve.

Grátisz Ever Gold csak fizetett rendelések után
 • Egy példa: minden hónapban 2db Immun Green-t rendelek
   

 • Minden rendelésem mellé grátisz terméket választok + a keletkezett jutalékom termékre váltom.
   

 • Minden 3. hónapban érkezik a grátisz Ever Gold is. Figyelek, hogy a 190 Euro forgalmat elérjem.

Rendelés előtt kuponra váltom a jutalékom
 • 135 Euro jutalék alatt beváltom a jutalékkuponom az Áruházban. Felette kérem a központ segítségét.

Én
40%
40%
40%
20%
20%
20%
20%

FONTOS:

 • olyan csomagot válasszunk magunknak, amelyet másoknak is szívesen ajánlunk. Pl. 2db Immun, majd minden 3. hónapban grátisz Ever Gold, amely mellé egy további grátisz terméket választhatunk, minden rendelés alkalmával. Így hitelesen beszélhetünk a csomag és a grátisz termék előnyeiről. Ez előnyös, egyszerű, könnyen ajánlható (másolható).

Az apró betűk...

Hasznos infók, meglepetések helyett

Jutalék és adózás: a kifizetési rendszer kis és közepes jövedelmekre van hangolva. Esetükben az adózás mindig egy olyan kérdés, amire nem tudják a választ, általában szőnyeg alá seprik a kérdést, reménykedve, hogy elkerülik az ellenőrzést. Jelen esetben ez nincs így, a jutalékot az Ajánlók termékre váltva kapják meg, és azt is olyan formában, hogy az kedvezményes vásárlásnak minősüljön. Tehát adózással induláskor nem kell foglalkozni. Akkor érdemes valamilyen adózási formát választani, ha a jövedelmünk már elég nagy ahhoz, hogy az adózás ne okozzon elviselhetetlen terheket.

 

Nincs havi zárás, sem kötelező havi rendelés. Jutalékunk nem vész el, a rendszer automatikusan számolja, a fiókunkban megtekinthető. Termékre váltható az Áruházban, a mindenkor érvényes árakon, akkor, amikor a lehívása mellett döntünk.

Jutalékunkat a fiókunkban tudjuk ún. jutalékkuponra váltani, abban az értékben, amire épp szükségünk van. A be nem váltott jutalék nem vész el, a rendszer tárolja, illetve tovább növeli a következő beváltásig hozzáadódó tételekkel. Az összeget szabadon meghatározhatjuk 0 - 135 Euro tartományban, több részletben beváltva, vagy akár egy összegben is. Ha a jutalékunk magasabb, mint 135 Euro, akkor csak több részletben tudjuk kedvezménykuponra váltani, vagy kérjük a központ segítségét.

 

Jutalékunk termékre váltásakor van egy minimum önrész, amit fizetnünk kell, aminek adózási szempontból van jelentősége. Ez jelenleg 27 Euro + szállítás. Többet tudunk fizetni, kevesebbet nem, a rendszer nem engedi. Ha pl. 270 Euro jutalékot szeretnénk termékre váltani, akkor 2 rendelést kell leadni, és 2 jutalékkupont kell beváltanunk, egyenként 135 Euro értékben (vagy kérjük a központ segítségét).  

 

Grátisz termék csak a fizetett forgalom alapján jár! Ha a jutalékunkat kedvezményre váltjuk, akkor azzal csökkentjük az általunk fizetett részt. Ez előnyös, ha ez a cél, azonban ilyen esetben nehezebb elérni a saját vásárlás összegét (pl. 190 Euro 90 napon belül összesítve), ami a grátisz termék feltétele (1db Ever Gold). Ha a maximumot szeretnénk kihozni a rendszerből, akkor szerencsés megoldás, ha a jutalékunkat kedvezmény helyett grátisz termékekre váltjuk, és mellette igyekszünk elérni azt a saját forgalmat, ami után a grátisz termék jár (Ever Gold, 190 Euro felett egyszerre vagy összesítve rendelve).  

A jutalékunk termékre váltása egyszerű, önállóan elvégezhető. A fiókunkban akkora összegű kupont generálunk, amekkorát adott időpontban fel kívánunk használni. Majd ezt a kupont az Áruházban vásárlás során felhasználjuk, azaz ennyivel kell majd kevesebbet fizetni a rendelésünk során. Vagy ennyivel több grátisz terméket kapunk, ha ezt a lehetőséget választjuk, esetleg a két megoldás valamilyen ötvözete - a rendszer mindig az érkező termékeket és a helyes fizetendő összeget fogja mutatni.


KIZÁRÓ KÖRÜLMÉNYEK

A tisztességes üzleti szándékkal építkezők számára egy kiszámítható üzletet biztosítunk. Azonban minden olyan tevékenységet korlátozni kívánunk, aminek következménye mások, vagy a cég megkárosítása.

Anchor 1
bottom of page