top of page

Szállítás & elállás

Szállítási módok, hasznos tudnivalók

A szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb információk az alábbiak:

Bankkártyás fizetésre a weboldalon nincs mód. Azonban utánvétet választva, a futárnak fizethet bankkártyával. Az érintőkártyás fizetés biztonságosabb, ezért áruházunkban ez a megoldás támogatott.  

 • A banki előrefizetést kedvezményes szállítási árakkal támogatjuk.
   

 • Bankkártyás fizetés a futárnál lehetséges, utánvétet választva. Utánvét azonban nem minden országban elérhető. Ahol erre nincs mód, ott a rendszer nem is ajánlja fel fizetési lehetőségként.

Regisztráció és előnyei. A regisztráció folyamata egyszerű, a Belépés gombra kattintva teheti meg, a regisztrációt választva. Meg kell adjon egy jelszót és emailcímét, amire a rendszer egy kódot küld a regisztráció során. A kódot be kell írnia a megfelelő mezőbe, ezzel is igazolva, hogy az emailcímét helyesen adta meg. A regisztráció előnye, hogy adatait elmentheti, ami gyorsítja a rendelés folyamatát. Belépés után rendelve a rendszer elmenti a rendeléseit, így később bármikor megtekintheti az előzményeket is.

 

Kényelmi szolgáltatások. Elsősorban azok részére ajánlott, akiknek az online rendelés nehézséget okoz. Rendszeres vásárlások esetén gyakori, hogy mind a rendelés, mint a szállítási adatok változatlanok. Értelme van az ismétlődő folyamatok elhagyásának, amivel időt takaríthatunk meg, a vásárlás pár kattintásos rutinná változhat.
 

 • Előrefizetés banki átutalással: a kedvezőbb áron túl a megoldás előnye az, hogy kapcsolódik hozzá egy kényelmi szolgáltatás is: a mennyiben a rendelése és az adatai nem változnak, úgy a továbbiakban a banki átutalás egyben megrendelés is. Ilyen esetekben a banki közleményben a telefonszámát kell megadni, ami tökéletes egyedi azonosító.
   

 • Utánvét esetén: a futárnak átvételkor kell fizetni, készpénzben vagy bakkártyával. Itt is létezik egy kényelmi szolgáltatás: amennyiben a rendelése és adatai változatlanok: a weboldalon üzenetben kérheti a következő rendelése szállítását.
   

 • Fontos! A kényelmi szolgáltatással időt nyer, megspórolja a rendelési folyamatot. Azonban bármilyen változás esetén (rendelés, szállítási adatok) szükséges a rendelés hagyományos úton megadása, hogy a megváltozott adatokat rögzíteni tudjuk.

 

 

Rendelés lemondása, termékek visszaküldésének szabályozása

A Vásárló lemondhatja, vagy 30 napon belül visszaküldheti a rendelését, vagy annak részét

 • Ha a fizetés már megtörtént, és még a kiszállítás megkezdése előtt mondja le a Vásárló a rendelését, úgy igény esetén azonnal leállítjuk a szállítási folyamatokat, és a befizetett összeget 48 órán belül átutaljuk az ügyfél számlájára.
   

 • Ha a kiszállítás már megtörtént, akkor a Vásárló 30 napon belül küldheti vissza részben vagy egészben a rendelését. Fontos, hogy csak meg nem bontott termékeket áll módunkban visszavásárolni. Ilyen esetben a Vásárló első lépésben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a kérését rögzítsük, a visszafizetendő összegről tájékoztassuk és egyeztessünk a számára legelőnyösebb visszaküldési módról.
   

 • A visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. Ha a termék megérkezett hozzánk, ellenőrizzük annak állapotát, és 48 órán belül átutaljuk a még visszaküldés előtt egyeztetett összeget a Vásárló által megadott bankszámlára.

bottom of page