top of page
Ép testben ép lélek

Megoldás a természetben és bennünk. Segítünk megtalálni mindkettőt.

A tünet a lélek sérülése

 

A betegségek oka többnyire érzelmi hátterű. Mondd meg, mik a tüneteid, megmondom, mi bánt, mik a félelmeid. Nem elég a beteg testet gyógyítani, a betegség valós okaival is törődni kell. Ép lesz ismét a test, ha meggyógyul a lélek. 

 

A meghajló figurát a jin-jang stilizált görbéi alkotják, amely a különálló dolgok összetartozását, együttes harmóniáját hirdeti, mint férfi és nő, test és lélek. Egyik sem egész a másik nélkül. Színvilága az algáink színeit tükrözi, amelyek hármas hatása sejtszinten támogatja szervezetünket.

 

A meghajlás a köszönetre, a hálára, az alázatos elfogadásra utal. Nem tud megbetegedni az, aki minden nap hálát érez. Köszönjük meg a jót, ami körül vesz, és tartsuk rajta a fókuszunk. Védjegyünk meghajló figurája erre is emlékeztet.

Meghajlo_NoBG-2.png
vedjegy_gray_R2.png
A test egészsége

Egészségünk a sejtjeink egészségénél kezdődik. Algákkal a kivételes öngyógyító képességüket is átvesszük.

Vulkan_1_edited.jpg
Alga, a földi élet ősforrása

 

Évmilliárdok alatt a legszélsőségesebb körülményekhez is alkalmazkodtak. Extrém hideghez és forrósághoz, évtizedes szárazsághoz és mérges gázokhoz, mélységek nagy nyomásához. Képesek regenerálni önmagukat, akár a radioaktív sugárzás hatásait is ellensúlyozva.

 

Algáink révén rendkívüli képességeiket is magunkhoz vesszük. Képesek sejtszinten méregteleníteni, több ezer értékes összetevővel táplálni és a legerősebb antioxidáns hálózatot alkotva védeni. Átfogó és hatékony megoldások tiszta forrásból.

A lélek egészsége

Betegségeink többsége érzelmi, lelki eredetű. A kiváltó okok megszüntetése a tüneteket is megszünteti.

Agyi parancsra történik minden

 

A daganat nem alakul ki "csak úgy", áttét pedig végképp nincsen. Szervezetünkben minden változás agyi parancsra történik, leszámítva a mérgezést, baleseteket és hasonló beavatkozásokat. Agyunkat pedig érzelmeink, gondolataink irányítják, azok betegítenek és gyógyíthatnak is meg minket.

Betegségeink többsége lelki, érzelmi hátterű. A kiváltó okokat feltárva és megszüntetve, tüneteink is megszűnnek. Hallgassa meg élő orvosi előadásainkat, ahol az előadások végén felteheti saját kérdéseit is. Böngészhet a videótárban is, ahol a korábbi előadások rögzített változatát tekintheti meg, akár az Önre vonatkozót is.

Brain-1.png
Megoldásaink áttekintése

A rövid áttekintésben a nyilakra, vagy gombokra kattintva léptethet.

iStock-1400970059.jpg
Classic_logo-2.png
Segítünk az agynak jó parancsot adni
A daganat nem alakul ki "csak úgy". Szervezetünkben agyi parancsra történik minden. A valódi gyógyulás is.

Számtalan nagyszerű félmegoldás létezik, de egészség csak egy. Ne érje be az egésznél kevesebbel.             
Anchor 1
solution
brain
bottom of page