top of page
Összetevők és előnyök

Összetevők áttekintéséhez a nyilakkal léptethet, részletek lentebb az oldalon.

Classic Deep Sleep  -  összetevők
Sleep_1_edited.jpg
A jó alvás egyszerű módja az életkor meghosszabbításának és az idősebb korral járó súlyos betegségek elkerülésének.

Az algák összetevőik révén támogatják a nyugodt alvást, ami tovább fokozható jól ismert gyógynövények segítségével.

 
A pihentető alvás több mint élmény

Nincs energikus nap, sem hatékony egészségmegőrzés nyugodt, mély alvás nélkül

Sleep_1.jpeg
Éveket az életnek

 

Kutatások kimutatták, hogy akiknek alvása megfelelő, azok 30%-kal kisebb eséllyel haltak meg bármilyen okból, 21%-kal kisebb eséllyel végzett velük keringési betegség, 19%-kal kisebb eséllyel daganat, és 40%-kal kisebb eséllyel bármi más, a keringéstől és a daganattól eltérő halálok. A várható élettartam férfiaknál 4,7 évvel, nőknél 2,4 évvel hosszabbodott meg.

"Az embereknek jelentős egészségügyi előnye származna abból, ha már fiatal koruktól fogva törekednének a kedvező alvási szokások kialakítására, vagyis eleget és zavartalanul aludnának, és általánosságban jó alváshigiénét tartanának fenn." Forrás: Amerikai Kardiológiai Kollégium

Alga - erős alap & szinergia

Algakeverékünk alvásra gyakorolt jótékony hatását gyógynövényekkel fokozzuk.

Erős alapokra érdemes építeni

 

Az alvászavar az egyik leggyakoribb panasz, amellyel a betegek orvoshoz fordulnak. A felnőtt lakosság több mint fele számol be alkalmi alvászavarról, idősebb korban pedig a népesség 25%-a szenved alvászavarban.

Algáink több hatóanyaga is támogatja a nyugodt alvást, mint Triptofán (esszenciális aminosav), magnézium, kálium, vas, kalcium, B12 vitamin. Utóbbi hiánya álmatlansághoz, depresszióhoz, alvási problémákhoz, nappali fáradtsághoz is vezethet - egy 2019-ben készült tanulmány szerint.

A meglévő kedvező hatásokat jól ismert gyógynövények keveréke erősíti tovább, hatékonyan segítve azokat, akiknek alvása nyugtalan. Komolyabb alvászavar esetén orvosi támogatás ajánlott, alvást támogató gyógyszerekkel és alkohollal együtt fogyasztva körültekintés ajánlott.

iStock-835285734.jpg
A macskagyökér

Az egyik leghatásosabb nyugtató, amely álmatlanság esetén is ajánlott.

istockphoto-1424157372-612x612.jpg
Nappal nyugtat, éjjel altat

 

A macskagyökér az egyik leghatásosabb nyugtató gyógynövény. Stresszoldásra, idegességre, szívdobogásra, fulladásra, asztmatikus rohamra, gyomor, béltraktus idegi eredetű bántalmai esetén is alkalmazzák.
 

Álmatlanság ellen is nagyra becsült gyógynövény, különösen, ha ideges kimerültség és szellemi túlterhelés a rossz alvás oka. Csökkenti az idegességből adódó magasabb vérnyomást és kitűnő idegnyugtató a klimaxban.

 

Mikor nem ajánlott? Antidepresszánsokkal, altatókkal, alkohollal együtt nem alkalmazható. Májbetegeknek, várandós, illetve szoptató kismamáknak nem ajánlott, és két év alatti kisgyermekeknek sem. 

A citromfű

Alvászavarokra és sok minden másra, kicsiknek és idősebbeknek is.

Nyugtat, segít az álmatlanságban

 

Ha nehezen alszunk el, alvászavarokkal küzdünk, a citromfű megoldást nyújthat a panaszunkra! A citromfű olyan idegrendszeri nyugtató hatásokkal rendelkezik, ami elősegíti az alvást és a mély álomba zuhanást.

A citromfű kiváló görcsoldó, hiszen a benne található görcsoldó anyagok (eugenol, acetát, b-citrát, citronella és szekszviterpén) együttesen kifejtett hatása nyugtat.

Hiperaktivitásban szenvedő gyerekeknek is adható nyugtató hatása miatt, illetve mert fokozza a koncentrációs képességet és segít tovább egy dologra fókuszálni.


Kifejezetten ajánlott Alzheimer-, és Parkinson-kórban szenvedőknek, ugyanis enyhíti a tüneteket. Asztmás tünetek kezelésére vagy nehézlégzés mérséklésére is használható, illetve szívritmus-szabályozóként is ismert.

istockphoto-1401609413-612x612.jpg
A komlótoboz

Nyugtalanság, álmatlanság és alvászavarok esetén nagyon hatásos.

istockphoto-976520038-612x612.jpg
A lelket és a gyomrot is nyugtatja

 

Nyugtalanság, álmatlanság és alvászavarok esetén nagyon hatásos gyógynövény, antibakteriális hatással.

 

Gyógyítja az emésztési zavarokat, jó gyomorpanaszok, étvágytalanság és hasmenés ellen is. Főként akkor hatásos, ha az emésztőrendszeri panaszokat a stressz váltja ki.

A központi idegrendszerre is hatást gyakorol, vagyis nyugtató és altató hatása révén csillapítja az idegességet, és az ilyenkor merev izmokat is ellazítja.

 

A változókorban lévő nők gyakran feszültek, idegesek, és sokszor szenvednek hangulatingadozástól, álmatlanságtól. A komló ezeket a panaszokat is képes orvosolni.

A testi nyugtalansággal szemben is hatásos, ha például valaki úgynevezett nyugtalanláb-szindrómában szenved, vagy a felfokozott stressz miatt megemelkedik a pulzusszáma, illetve hevesebben ver a szíve.

Hasznos hivatkozások

Cikkek, tanulmányok, amelyeket figyelmébe ajánlunk.

Macskgyökér

 

Az egyik leghatásosabb nyugtató, amely álmatlanság ellen is ajánlott!

Nappal stresszoldásra, idegességre, erős szívdobogásra ajánlott. Ezen felül csökkenti az idegességből adódó magasabb vérnyomást és kitűnő idegnyugtató a klimaxban.

Citromfű

 

Megoldás lehet, ha nehezen alszunk el és alvászavarokkal küzdünk!

 

A citromfű olyan idegrendszeri nyugtató hatásokkal rendelkezik, ami elősegíti az alvást és a mély álomba zuhanást. Nappal a koncentrációs képességet fokozza és segít egy dologra fókuszálni.

Komlótoboz

 

Nemcsak alvászavarra, de változó korban lévők panaszaira is hatásos!

A változókorban lévő nők gyakran feszültek, idegesek, és sokszor szenvednek hangulatingadozástól, álmatlanságtól. Ezeket a panaszokat is képes orvosolni.

Beszerzés

Egyaránt jutalmazzuk az egyszerre többet és a rendszeresen kevesebbet.

Classic Deep Sleep
Classic_alga_NoBG_2

Nyugodt, pihentető alvás nélkül nincs energikus nap, egészség és jó teljesítmény.

Sleep_1_NB_HR_edited.png
Deep Sleep
alga
macskagyoker
citromfu
Komlo
shop
kutatas
hivatkozas
bottom of page